Olivia Balmes Hotel

reservar online
Reservar Online!

Benvingut/da

Olivia Balmes Hotel és un oasi en ple centre de Barcelona. Hotel de 4 estrelles superior urbà situat a l'Eixample de Barcelona amb Wi-Fi gratuït, piscina, gimnàs, restaurant, pàrquing, terrasses i sales de reunions. L'Olivia Balmes Hotel és un hotel de disseny, amb llum natural i concebut per a la seva comoditat i confort.


El centre de Barcelona

Barcelona és una dels principals destinacions turístiques a nivell internacional gràcies al seu bon clima, la seva història, la seva arquitectura i la seva gastronomia. Si s'allotja a l'Olivia Balmes Hotel Barcelona podrà gaudir de les millors atraccions turístiques de la ciutat com la Sagrada Família, La Pedrera, al Camp Nou o la Rambla. Des de l'Olivia Balmes Hotel podrà accedir còmodament a peu a gran part de l'oferta cultural, arquitectònica i comercial de Barcelona. A més, l'hotel té moltes comunicacions de transport públic per si vol descobrir nous racons de la ciutat.


GuestCentric - Hotel website & booking technology
Calle Balmes, 117, Barcelona, 08008  +34 93 214 41 63 recepcion.balmes@oliviahotels.es

Aquest lloc utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació i oferir-vos el millor servei possible. Continuant navegant pel lloc que accepteu el seu ús.

Veure més
Ok